zulutions online lezen  |  afmelden
 
Meer weten over online marketing bureau zulutions?
Kom dan op donderdag 24 november a.s. om 17.00 – 20.15 uur naar de BitterBallenBorrel Almere. Online marketing bureau zulutions geeft een korte presentatie over hoe te komen tot de juiste branding. 
 
Bent u bekend met de BitterBallenBorrel?
Wat kunt u verwachten:
"BitterBallenBorrel- sinds 2011 dé netwerkborrel van Nederland – organiseert jaarlijks ruim 300 netwerkborrels op 25 B2B locaties.

Ruim 102.000 ondernemers, directeuren en managers komen regelmatig in hun eigen regio bij BitterBallenBorrel in informele sfeer netwerken en kennis op doen.

BitterBallenBorrel is een activiteit van beUnited coöperatie U.A, organisator van on-/offline netwerkevenementen, kenniscentrum en ontmoetingsplaats voor ondernemers in heel Nederland.
"

Facebook: BitterBallenBorrel Almere
Online marketing bureau zulutions  stelt zich graag aan u voor.
Voor een online marketing bureau is het lastig om een persoonlijke band op te bouwen met een klant maar niets is onmogelijk. Met goede online marketing wordt uw merk een beleving, maar de ervaring met uw merk kan voor iedereen anders zijn. Het is een som der delen waarbij onder andere tekst, afbeeldingen en stijl één geheel moeten vormen. Online marketing bureau zulutions heeft daarom zorgvuldig nagedacht over haar online positionering en deze afgestemd op haar huisstijl. Ik geef u graag een aantal handige tips om ook uw online positionering beter aan te laten sluiten bij uw marketingstrategie en huisstijl. Zo krijgt u zowel on – als offline een sterk en herkenbaar merk waar uw doelgroep graag diensten afneemt.
Let wel:
 
Wees jezelf – er zijn al zoveel anderen – Loesje
 
Iets voor u?
Join me

Voor wie: Ondernemers, directeuren en managers in Flevoland
Wanneer: donderdag 24 november
Tijd: 17.00 - 20.15
Waar: Eet&Café Mokum, Baltimoreplein 7-15, 1334 KA Almere

Laat u mij weten of u aanwezig zult zijn? The best time to call me is email.

Kom ook naar de BitterBallenBorrel Almere!
 
Aanmelden  |  Gegevens wijzigen  |  Afmelden
Adres
Jaagmeent 44
1356 AE​ Almere
Contact
www.zulutions.nl
welkom@zulutions.nl
Tel. 06 4553 6963
Volg ons via:
Je ontvangt deze e-mail op het volgende adres: